مراحل گرفتن ویزای فرانسه

مراحل گرفتن ویزای فرانسه و همه آنچه باید در مورد مراحل گرفتن ویزا بدانید را در سایت فرانسه بخوانید.

سفر به فرانسه نیازمند به دریافت ویزای فرانسه است که برای دریافت ویزای فرانسه باید بعد از گرفتن وقت از سفارت فرانسه ازطریق شرکت vfs و تهیه مدارک مورد نیاز، باید مدارک خودرا به همان ترتیبی که سفارت فرانسه مشخص کرده است به این شرکت تحویل دهید. برای آشنایی بیشتر با نحوه گرفتن ویزا با ما همراه باشید.

گرفتن وقت سفارت فرانسه

طبق اعلام سفارت فرانسه شرکت vfs صلاحیت پیگیری امور متقاضیان ویزا را دارد. این شرکت به متقاضیان ویزا وقت مصاحبه میدهد و پرونده متقاضیان را در ازای دریافت هزینه ثابت برای این خدمات تحویل بگیرد. هزینه قانونی صدور ویزا نیز جدا دریافت میشود.

هزینه ویزای فرانسه

ویزای کوتاه مدت: ۶۰ یورو
ویزای بلند مدت اقامت: ۹۹ یورو
ویزای بلند مدت دانشجویی (در چارچوب برنامه Campus France کامپوس فرانس): ۵۰ یورو

مراحل گرفتن ویزای فرانسه

مراحل گرفتن ویزای فرانسه

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی فرانسه

مدارکی که برای دریافت ویزای توریستی  فرانسه  لازم است داشته باشید را باید به ترتیبی که شرح داده شده  در پرونده گذاشته شود و این مورد را باید بدانید که تمام مدارک باید ترجمه شوند و اصل تمام مدارک باید به همراه کپی انها باشد و در غیر اینصورت پرونده رد میشود. بعد از طی این مسائل سفارت پس از بررسی، اصل مدارک را بازخواهد گرداند به جز آنهایی که مستقیم خطاب به سفارت است.
1.فرم درخواست روادید کوتاه مدت گردشگری فرانسه: این فرم باید به زبان فرانسوی تکمیل شود و امضا و تارخ داشته باشد.
2. عکس رنگی جدید ازچهره: دو قطعه عکس در زمینه روشن (3/5 در 4/5 سانتی متر) که چهره 70 تا 80 درصد آن باشد.
3. پاسپورت: اعتبار پاسپورت باید حداقل 3 ماه بعداز پایان اعتبار ویزای درخواستی باشد. پاسپورت متقاضی باید حداقل دو صفحه مهر نخورده داشته باشد. گذرنامه همراه با کپی صفحه شناسایی صاحب گذرنامه ارائه شود. کپی تمام ویزاهای شینگن روی گذرنامه فعلی و گذرنامه های قبلی و کپی همه مهرهای ورود و خروج.
4.سند هویتی: شناسنامه همراه با کپی از تمام صفحات
5. اسنادی مبنی بر وضع اجتماعی، کاری و تمکن مالی
6.گواهی برخورداری از محل سظکونت در فرانسه: این گواهی شامل دعوتنامه تنظیم شده در شهرداری، گواهی رزرو هتل با ارائه آدرس فرانسه یا سند مالکیت یا اجاره نامه
7.بیمه نامه بین المللی پزشکی
8.سند مثبته سفر: رزرو بلیط هواپیمای رفت و برگشت

شرایط لازم برای تشکیل پرونده درخواست ویزای فرانسه

. داشتن گذرنامه عادی، خدمت یا سیاسی
. تاریخ اعتبار گذرنامه باید سه ماه پس از تاریخ برگشت باشد
. گذرنامه باید حداقل 2 صفحه کاملا خالی داشته باشد
. تاریخ صدور گذرنامه باید کمتر از ده سال باشد
. حضور شخص متقاضی در زمان تشکیل پرونده الزامیست.
. داشتن فرم درخواست روادید پرشده با امضا

دو نوع فرم درخواست روادید ویزا موجود است:
1.فرم درخواست روادید کوتاه مدت
2.فرم درخواست روادید اقامت

شما میتوانید سوالات خود را از کارشناسان سایت فرانسه بپرسید و بهترین راهنمای سفر به فرانسه را در همین سایت بخوانید.

پاسخی بگذارید