معروف ترین غذاهای فرانسه

اطلاعات مفید در مورد معروف ترین غذاهای فرانسه را در سایت فرانسه بخوانید و با آگاهی از جاذبه های گردشگری فرانسه سفری لذت بخش  را تجربه کنید.

مطمئنا در سفر به فرانسه امتحان غذاهای خوشمزه و شیک فرانسه را از دست نخواهید داد. فرانسه علاوه بر موزه ها ، گالری ها، آب و هوای خاص و جاذبه های دیدنی اش، غذاهای بینظیری نیز دارد که تجربه خوردن آن ها سفر به فرانسه را برای شما بسیار جذاب تر می کند. غذاهای اصیل فرانسه طعم دقیق و بی کم و کاستی دارند و سر آشپزهای این سرزمین در دنیا شناخته شده اند. آشپزی فرانسه در دنیا با غذاها و نوشیدنی هایش بسیار مشهور است و البته پنیر که بخش جدا نشدنی میز غذای فرانسوی است. بسیاری از دستورالعمل های غذاهای فرانسوی را می تواندی در ین سفر رویای پیدا کردن غدای فرانسوی که باب میل و سلیقه شما باشد کار دشواری نیست. شما میتوانید  زمان سرو غذا بشقاب بزرگی از پنیر های نرم، نیمه خشک، فشرده و آبی را سفارش دهید. امروز در سایت فرانسه با تعدادی از خوشمزه ترین و برترین غذاهای فرانسه آشنا می شوید.

 

Galettes de Sarrasin

 

این غذا از غذاهای خوشمزه ناحیه برتانی فرانسه است و شبیه همان نان های نازک کرپ است. برای برای درست کردن این نان از ترکیب گندم سیاه و آرد استفاده می شود تا مقوی تر و خوش طعم تر شود. بر روی این نان موادی مثل سبزیجات سرخ کرده، کره ، پنیر و گوشت گذاشته می شود. اما در این میان تخم مرغی که زرده آن سفت نشده باشد پرطرفدار تر است.

 

سوپ پیاز

یک غذای سنتی فرانسوی به شمار می‌رود که معمولاً با ورقه ­های نازک نان برشته شده و پنیرآب شده روی آن سرو می­شود. منشأ این سوپ به رومیان باز می‌گردد که در آن زمان غذای فقیرانه‌ای به حساب می‌آمده. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و عصاره گوشت گاو تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ی قابل توجه آن به دلیل کاراملیزه شدن پیاز است . به طور معمول در سوپ پیاز از  عصاره  گوشت استفاده می‌شود و بعضی برای غلیظ کردن آن از  تخم مرغ یا آرد نیز استفاده می‌کنند.

معروف ترین غذاهای فرانسه

معروف ترین غذاهای فرانسه

Coq au vin

این غذا از مرغ پخته و برشته شده با نوشیدنی، قارچ، گوشت قرمزِ نمک‌زده یا بیکن، پیازو سیر تهیه می شود. برای تهیه «کوک او ون» معمولاً ازگوشت مرغ یا خروس استفاده می‌کنند اما گاهی اوقات از پرندگانی با گوشت سفت تر نیز استفاده می کنند و با شعله بسیار ملایم‌تر پخت می کنند. به علت تنوع منطقه‌ای بالا در فرانسه، این غذا در هر منطقه با یک نوشیدنی خاص آماده و سرو می‌شود.

 

Pissaladiere

 

پیسالادیر یک غذای سنتی است که برای اولین بار در شهر نیس در جنوب فرانسه درست شده است. پیسالادیر یک نوع پیش غذا پر طرفدار است که به قطعات باریک تقسیم می شود و به عنوان نوعی اسنک خورده می شود. برای درست کردن این غذا خمیر نان را نازک و به شکل خمیر پیتزا پهن می کنند و روی آن را با پیاز، زیتون و ماهی کولی پر می کنند.

 

Cassoulet

غذای آسانی از لوبیا است که به آرامی با گوشت اردک پخته شده. البته در بعضی مواقع به جای گوشت اردک از سوسیس، گوشت غاز یا گوشت گوسفند نیز استفاده می کنند. . این غذا از روستایی در جنوب فرانسه منشا می گیرد. این وعده غذایی غنی و کامل در ماه­های سردتر دلچسب است.

 

Ratatouille

این غذا از غذاهای ناحیه پروانس فرانسه است و در آن سبزیجاتی مثل گوجه، کدو سبز، بادمجان، فلفل و پیاز را حلقه حلقه کرده و ترکیب می کنیم و آنقدر می پزیم تا کاملا نرم و پخته شوند. روش های زیادی برای درست کردن این غذا وجود دارد اما در همه آن ها زمان زیادی برای پختن سبزیجات لازم است.

 

بوف بورگونیون

بوف بورگونیون  نیز یک غذای سنتی در فرانسه است و به عنوان یک غذای بین المللی نیز شناخته شده است. این غذا خوراکی تهیه شده از گوشت گاو پخته، آبگوشت گوشت گاو چاشنی­دار شده با سیر، پیازهای مرواریدی، سبزی های تازه و قارچ است. زمان آماده ­سازی سنتی بوف بورگونیون دو روز است تا گوشت ترد شده و خوراک خوش طعم ­تر می شود.  این غذای بین المللی اصولا در جشن ماه آگوست سرو می شود.

 

Sole Meuniere

 

برای درست کردن این غذای دریایی، فیله ماهی حلوا را با آرد می پوشانند و آن را در روغن سرخ می کنند. بعد از سرخ شدن ماهی سس مخصوصی که از ترکیب کره، آبلیمو و جعفری درست شده را روی آن می ریزند.

معروف ترین غذاهای فرانسه

معروف ترین غذاهای فرانسه

سوفله شکلات

منشاء سوفله شکلات  به اوایل قرن هفدهم فرانسه باز می‌گردد. به احتمال زیاد سوفله شکلات را در منوهای دسر سراسر جهان دیده­اید، این دسر در فرانسه به صورت طعم­دار و یا شیرین خورده می­شود. پوسته شکلات ترد با مرکز شکلات خامه­ای و شیره­ای، این دسر را به طرز حیرت‌انگیزی شیرین و دلچسب می­کند. سوفله شکلات یک دسر بینظیر است.

 

 

Bouillabaisse

 

این غذا یکی از غذاهای سنتی و دریایی فرانسه است که در آن از انواع ماهی های تازه ای که در روز صید شده استفاده می کنند. این غذا برای اولین بار درشهر مارسی درست شد و ماهی گیران از ماهی هایی که موفق نمی شدند تا پایان روز بفروشند برای پختن این غذا استفاده می کردند. برای درست کردن این غذا انواع ماهی های مختلف را با کمی سبزیجات ترکیب می کنند و با کمی آب می پزند. این غذا بسیار سالم ، تازه و خوشمزه است.

 

سالاد نیسوآز

سالاد نیسو آز یک سالاد اصیل فرانسوی است که معمولا در کنار غذا سرو می شود. اما از آنجایی که مواد مغذی کاملی دارد به عنوان یک غذای اصلی نیز میتوانید سفارش دهید. این سالاد دارای کاهو، گوجه فرنگی تازه، تخم مرغ آب پز، تن ماهی، لوبیا سبز، زیتون و ماهی کولی است. البته در رستوران های مختلف دستور تهیه این سالاد متفاوت

است.

 

Kouign-amann

 

کیکی گرد است که از خمیر کروسان پر شکر درست می شود و در اصل دسری از برتانی است. در قدیم خانواده های فقیر این ناحیه در طول هفته مقداری از خمیر نان را ذخیره می کردند تا یکشنبه ها با آن این کیک خوشمزه را درست کنند. خمیر باید کاملا پوشیده از شکر و سپس قالب گیری شود. بخاری که در حین پخت ایجاد می شود لایه های آن را جدا و یک شیرینی لایه لایه را به وجود می آورد. از این کیک به عنوان یک دسر خوشمزه استفاده می کنند.

 

تارت تاتین

 

برای درست کردن این دسر ساده میوه ها را در کف ماهی تابه می چینند بعد روی آن را با خمیر می پوشانند. همانطور که خمیر در حال پختن است میوه هم شکلی کاراملی به خودش می گیرد و کیکی خوشمزه درست می شود. بعد از پختن کیک، ماهی تابه را بر می گردانند و میوه ها در رو قرار می گیرند معمولا این دسر با سیب درست می شود اما این امکان وجود دارد که از میوه های دیگری مثل گلابی یا آناناس هم استفاده کنند.

 

 

شما میتوانید سوالات خودرا از کارشناسان ما در سایت فرانسه بپرسید.

پاسخی بگذارید